kasi.jpg
Lakimiehet ja avustajat PDF Tulosta Sähköposti

Veikko Almgren
Lakimies, VT, MBA p. 0500 704 278

Veikko Almgren on suorittanut lakimiehen tutkinnon lisäksi MBA-tutkinnon Teknillisessä korkeakoulussa vuonna 1998. Hänen erikoisalaansa ovat yritysjuridiikka, yrityssaneeraukset, rahoitus- ja taloudelliset asiat, kansainväliset sopimukset sekä konkurssiasioiden hoito.

 

Jukka Sankamo
Lakimies, VT, LL.M p. 0500 552 813

Jukka Sankamo on jatkokouluttautunut suorittamalla Master of Laws -tutkinnon USA:ssa. Hänen erikoisalaansa ovat kansainvälinen oikeus, liikejuridiikka, sopimusasiat, yksityishenkilöiden ja yritysten riita-asiat sekä oikeudenkäynnit.

 

 

Pekka Vanninen
Lakimies, VT p. 0500 616 882

Pekka Vannisen erikoisalaa on sopimusoikeus ja erityisesti asunto- ja kiinteistökauppoihin liittyvät riita-asiat. Hän on perehtynyt myös työsuhteisiin liittyviin oikeudellisiin asioihin, perhe- ja perintöoikeuteen sekä rikosoikeuteen.

 

 

Ville Mielonen
Lakimies, OTM, TM

Ville Mielosen erikoisalaa ovat vaativat oikeudenkäynnit, julkisia hankintoja koskevat menettelyt ja oikeudenkäynnit, työsuhderiidat ja työturvallisuusoikeudenkäynnit, sopimusasiat.

 

 

Marjut Krouvi
Perintäkäsittelijä
P. (05) 2234 950

Sähköpostit ovat muotoa Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen