Almgren & Sankamo on liittynyt JCA Internationaliin

 

JCA International on kansainvälinen laki- ja asianajotoimistojen yhteisö, jossa on jäseninä toimistoja 28 eri valtiossa (24 EU jäsenvaltiossa, jonka lisäksi jäseniä on Turkissa, Venäjällä, Yhdysvalloissa ja Brasiliassa). Näemme kansainväliset yhteydet entistä keskeisempänä osana palveluamme.

Asiakkaamme toimivat jo kansainvälisesti ja näin voimme varmistaa, että he saavat kauttamme luotettavia ja korkealaatuisia oikeudellisia palveluja kaikilla keskeisillä markkina-alueilla. JCA Internationalin jäsentoimistot ovat keskittyneet pääsääntöisesti vain yritysoikeuteen ja yritysten tarvitsemiin oikeudellisiin palveluihin mm. yhtiöoikeuteen, tuonti- ja vientikauppaan, yrityskauppoihin ja -järjestelyihin, sopimusoikeuteen, vahingonkorvauksiin ja oikeudenkäynteihin.

Almgren & Sankamo has joined to JCA International 

JCA International is a global association of law offices consists today of law offices in 28 different countries throughout Europe, Scandinavia, the United States, Russia and Brazil. Almgren & Sankamo can now provide reliable legal services to our customers in all major market areas by using JCA Interntational´s wide network law offices.

Members of JCA International mostly focus on business and corporate law. Their work is of a commercial nature with a significant portion of cross-border transactions. JCA’s strength is in close personal relationships between members as well as a high standard of service in terms of quality and competence.